Wetshaper

In februari 2001 is deze met succes geïntroduceerd in Nederland
Wat maakt de “Wetshaper” nu zo’n succes? Het belangrijkste voordeel dat steeds weer genoemd wordt is de mogelijkheid om met één product enorm veel variatie in een les aan te bieden. Zo kunnen de schijven in borstdiep water onder de voeten gezet worden, men staat er dan gewoon bovenop, vervolgens kan men spreidt sluit spreidt, langlauf en twist oefeningen uitvoeren, de schijven glijden gewoon mee over de bodem. Verder kan men de schijven in een prettig handvat vastpakken en tal van weerstandsoefeningen of snelheidsoefeningen uitvoeren. De schijven wegen zo’n 450 gram per stuk dus boven het water hebben we gewicht!

Ook een niet onbelangrijk pluspunt is de geringe opslagruimte die de “wetshaper” inneemt en de haast onbeperkte duurzaamheid van het product.

De “Wetshaper” wordt gebruikt bij Aqua-HIIT, Aqua-Robbics, Aqua-Jogging, Aqua-Varia, Seniorenfitness, Fitnesszwemmen, als stabilisator bij zwemoefeningen en voor fysiotherapie. De Wetshaper is a-symmetrisch, we hebben een platte kant en een lichte ronding aan de andere kant, dit geeft veel variatie mogelijkheden.