AquaRaft

Het nieuwe product van Shapeproducts, multifunctioneel, duurzaam en ontzettend leuk.
Met de AquaRaft kunnen we tal van spierversterkende oefeningen doen op ieders gewenst niveau. De diverse handgrepen geven je de mogelijkheid om een oefening controleerbaar op diverse manieren uit te voeren met de intensiteit die bij jouw past.
Ook kun je op de AquaRaft staan in ondiepwater, de bolling zorgt ervoor dat je diverse twist oefeningen kan uitvoeren alsmede ook diverse stabiliteitsoefeningen.
Verder kun je staand meerdere roei oefeningen doen, snelheidsoefeningen en biceps en triceps oefeningen en natuurlijk buikoefeningen.
Ook kun je zittend op een flexibeam, spinningsbike of float-mat een tal van spierversterkende roei oefeningen doen.  

Verder is de AquaRaft perfect voor Baby-peuter zwemmen, de kinderen kunnen er op zitten of aan hangen terwijl moeder/vader of zwemjuf/zwemmeester hen door het water trekt om spelenderwijs watervrij te worden. Je moet hier in beweging blijven want de opwaartse druk van de AquaRaft is gering.
Eenvoudig kun je een flexibeam door de handvatten van de AquaRaft trekken, ze blijven dan gewoon vastzitten. Je kunt dan "Surfen", geweldig voor benen, billen en buik, maar ook allerlei spierversterkende oefeningen doen. Ook kun je de Aquaraft nu als een schommel gebruiken door op de AquaRaft te gaan zitten. Kortom de toepassingen zijn enorm, de AquaRaft is echt een nieuwe uitdaging.